ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

Τα αιθέρια έλαια παράγονται από τα φυτά για διάφορους λόγους όπως, τη διαπνοή του νερού από τα φύλλα τους θερινούς μήνες, την προσέλκυση εντόμων, την προστασία από φυτοφάγα ζώα και ασθένειες κ.α, ενώ έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Αποτελούν οργανικές ενώσεις, κυρίως μείγματα αρωματικών εστέρων ή αιθέρων, και μπορούν να παραληφθούν με πίεση, έκθλιψη, εκχύλιση ή απόσταξη με υδρατμούς από διάφορα μέρη του φυτού όπως οι καρποί, τα φύλλα, οι ρίζες, οι φλοιοί και τα κουκούτσια.

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

H Αρωματοθεραπεία είναι ένα είδος Ολιστικής φυσικής θεραπείας, κλάδος της Βοτανικής Ιατρικής. Η θεραπεία συνίσταται στη χρήση των αγνών αιθέριων ελαίων, γνωστών για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, ενώ βοηθά ταυτόχρονα στη βελτίωση της φυσικής, πνευματικής και ψυχικής κατάστασης(ευεξία). Χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας πρώτες γεωργικές ύλες (αρωματικά φυτά) που παράγονται σήμερα στην Ελλάδα και αποτελούν τη βάση της περίφημης Μεσογειακής Διατροφής.

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΝΕΡΑ

Το αρωματικό νερό αποτελεί προϊόν απόσταξης. Πρόκειται για το αποσταγμένο νερό που παραλαµβάνεται µετά το διαχωρισµό του από το αιθέριο έλαιο. Περιέχει µικρές ποσότητες αιθερίου ελαίου ευρισκόµενες σε διασπορά σαν µικροσκοπικά σταγονίδια. Τα αρωματικά νερά περιέχουν 2000 φορές μικρότερη αρωματική σύνθεση από τα αιθέρια έλαια και για τον λόγο η χρήση τους ειναι ασφαλής για παιδιά ευαίσθητες ηλικιακές ομάδες και κατοικίδια.

ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα περισσότερα καθαριστικά προϊόντα περιέχουν και χημικά συστατικά, τα οποία επιβαρύνουν σε μεγάλο βαθμό το περιβάλλον. Προσφέρουμε 100% φυτικά προϊόντα καθαρισμού χωρίς  χημικές ουσίες με φυσικά συστατικά  γεωργικής προέλευσης όπως μελισσόχορτο, ξύδι, ελαιόλαδο, αιθέριο έλαιο μελισσόχορτου, σαπούνι καστίλλης, αιθέριο έλαιο ρίγανης, νερό μέντας, αιθέριο έλαιο μέντας, ρίγανι κτλ. για οικιακή χρήση.